Velkommen til ny hjemmeside

Med nye eier og nye øyne vil vi sette vårt preg på den nye hjemmesiden til Kampen Kunstbarnehage.

Hjemmesiden sitt formål er å vise fram Friluftsbarnehagene AS sitt arbeid med barnehagen i byen. Vi ønsker å vise frem pedagogene, voksne og barnas sine prosesser i hverdagen for ett brett publikum med forskjellige yrken. Disse kan være pedagoger, lærer, politiker, kunstner og andre yrken som er interesserte for barnehagenes sitt arbeid i Oslo. Den nye hjemmesiden håper vi vi blir mer interaktiv.mellom barnehagen og publikum. 

Vi har også en ny knapp for foreldre som dere kommer til å kjenne igjen når dere ser den – MyKid. Klikk dere inn på den og så er dere inne. Dette gjelder for foreldre som har sine barn i barnehagen per idag. 

Det er ikke bare hjemmesiden som endrer utseende men også logo. Vi har hatt et ønske om å videreføre Kampen Kunstbarnehage sin identitet som er så sterkt preget i barnehagenes sitt arbeid. Det lekende barnet med alle kunstspråkene blir istedenfor symbolisert med fargene som vi har funnet i hver logo som tilhører Kampen Kunstbarnehage. Denne logo vil representere både Friluftsbarnehagene AS, Familiebarnehagen  og Kampen Kunsbarnehage. Det ligger en lang begrunnelse bak arbeidet med den logo, der verdier og holdninger er blitt diskutert og som vi ønsker barnehagene skal stå for i framtiden.  

Med kunst og kultur – i ett med natur!

   

Mvh

Salvador og Mai Thi Ha-Rivas

Eier av Friluftsbarnehagene AS

Posted in